Om oss

Vår idé är att det ska finnas något som passar alla och alla tillfällen i vårt sortiment. Smycken som är vackra, unika och av ädla metaller är både roligt att äga och att bära, och de borde inte kosta skjortan. Därför har vi på Ur & Smycken handplockat varenda smycke och klocka du ser i butiken för att vi ska kunna erbjuda dig flera valmöjligheter och prisklasser, utan att du för den sakens skull ska drunkna i hundratals artiklar inom varje kategori.

Om du inte hittar exakt vad du söker så samarbetar vi med flertalet leverantörer över hela världen som tillsammans erbjuder tusentals produkter och vi kan hjälpa till att komma med förslag om du berättar för oss vad du eftersöker.
Skriv ner vilken vara du söker, material och prisklass och skicka in till oss t.ex. genom kontaktformuläret som du hittar under ”kontakta oss” eller mail. Det går naturligtvis även bra att ringa även om vi föredrar denna typ av förfrågningar via mail för att kunna få dina önskemål i skriftlig form. Vi återkommer inom 2-3 arbetsdagar med återkoppling.
Det kallar vi personlig service!

Följ oss gärna på sociala medier!
Twitter: @urosmycken     Facebook: urosmycken     Instagram: urosmycken