Posted on

NYÖPPNING!!!

Hej på er!

Ni som kikat in här i butiken emellanåt har under ganska exakt en månads tid mötts av meddelandet att butiken legat nere pga ägarbyte. Nu börjar det närma sig slutet av detta uppehåll och på måndag den 4 april nyöppnar vi äntligen!

Jag som tagit över Ur & Smycken heter Linda och att få driva min egen butik är en dröm jag närt under många år och som jag nu äntligen fått tillfälle att kunna förverkliga. Det känns enormt roligt att äntligen ha nått slutet av alla leverantörsavtal/betalningslösningar/lägga in varor i butiken och annat som måste ordnas, så man kan få sätta igång på riktigt!

Vad kan man annars berätta om mig? Jag bor tillsammans med min familj i sydligaste norrland – närmare bestämt i Österfärnebo och förutom smycken och klockor så tycker jag om att umgås med familj och vänner, hänga med hunden, vara ute och fixa i trädgården, vara inne och fixa i huset, vara ute i skogen och strosa, läsa… m.m.

Jag kommer att lägga in nya varor i butiken löpande, så titta gärna in med jämna mellanrum så missar du varken nyheter eller erbjudanden.

Väl mött! //Linda

P.S.
I samband med nyöppningen på måndag utlovas fina erbjudanden…  Missa inte det! 😉