Posted on

Tävling!!

Nu har DU chansen att vinna ett par av dessa superläckra örhängen!!!

Värde: 235:-

örhängen svart rostfritt stål

Vinst till vår första tävling!

Det du behöver göra är:

  1. Gilla vår sida på Facebook.
  2. Svara på frågan: Vilket material är dessa örhängen tillverkade i?
  3. Skriv en kort motivering till varför just Du vill vinna!
  4. Publicera ditt svar och motivering under bilden där vi annonserar för denna tävling på Facebook.

Vinnaren blir den som svarat rätt på frågan och lyckats övertyga med bästa motivering. Vem det blir utses av mig, Linda, som äger och driver butiken. Vinnaren kommer att kontaktas via Facebook och sedan även publiceras på vår Facebooksida samt här under fliken ”Nyheter”.

Tävlingen avslutas den dagen vår sida når 200 gillare!
Ni får gärna tipsa andra om tävligen så vi får veta vem vinnaren är fortare, det är dock inget krav för att få vara med och tävla.

TACK för din medverkan!

 

…och du! Vi finns även på instagram och Twitter under namnet urosmycken. Håll utkik – det kan komma fler tävlingar även där framöver… 😉

Posted on

MÅNADENS HJÄRTEVARA!

Varje månad kommer vi att ha en utvald vara som säljs till förmån för olika ändamål och där en viss del av försäljningen kommer att skänkas till organisationer/föreningar o.dyl. som aktivt arbetar med detta. Vi har valt att kalla denna vara för MÅNADENS HJÄRTEVARA.

Den 2 april var världsautismdagen och därför känner vi att det är passande att ge vårt bidrag och stöd till detta ändamål. Under hela april månad säljs därför ett vänskapssmycke i form av två pusselbitar som vår hjärtevara. För varje sålt smycke kommer 20 kronor oavkortat att skänkas till Autism- och Aspergerförbundet. De arbetar för att förbättra villkoren för individer som lever med atuism, Asperger samt autismliknande tillstånd.
Resultatet av försäljningen kommer att redovisas i början av maj.

hänge pussel brytsmycke silver 925
Hänge pussel, vänskapssmycke i 925 sterlingsilver
Posted on

NYÖPPNING!!!

Hej på er!

Ni som kikat in här i butiken emellanåt har under ganska exakt en månads tid mötts av meddelandet att butiken legat nere pga ägarbyte. Nu börjar det närma sig slutet av detta uppehåll och på måndag den 4 april nyöppnar vi äntligen!

Jag som tagit över Ur & Smycken heter Linda och att få driva min egen butik är en dröm jag närt under många år och som jag nu äntligen fått tillfälle att kunna förverkliga. Det känns enormt roligt att äntligen ha nått slutet av alla leverantörsavtal/betalningslösningar/lägga in varor i butiken och annat som måste ordnas, så man kan få sätta igång på riktigt!

Vad kan man annars berätta om mig? Jag bor tillsammans med min familj i sydligaste norrland – närmare bestämt i Österfärnebo och förutom smycken och klockor så tycker jag om att umgås med familj och vänner, hänga med hunden, vara ute och fixa i trädgården, vara inne och fixa i huset, vara ute i skogen och strosa, läsa… m.m.

Jag kommer att lägga in nya varor i butiken löpande, så titta gärna in med jämna mellanrum så missar du varken nyheter eller erbjudanden.

Väl mött! //Linda

P.S.
I samband med nyöppningen på måndag utlovas fina erbjudanden…  Missa inte det! 😉